Østkantliv web-tv: Mens vi venter på Latiner-kvarteret..

Video: Jack — When I Was Young (Musikkvideo: Terese Bratten, Teerec Produksjon)


Østkantliv med country-spøk på barcode-brua..

Det vakte en viss oppsikt da sjefen for barcode-utbyggingen i Bjørvika, Paul E. Lødøen, administrerende direktør i Oslo S Utvikling, uttalte i en avis for et par år siden at Bjørvika vil bli like livlig og populært som Latinerkvarteret i Paris.

— Vi har full forståelse for at folk stiller spørsmål, men registrerer med stor glede at mange som var skeptiske, kommer til oss og sier hvor flott det blir, sa Lødøen til Aftenposten Aften i februar i fjor, altså for drøyt halvannet år siden.

MUREN: Barcode-rekken, slående bildemessig, velegnet til opptak til en musikkvideo, i skarp funkis-kontrast til 70-talls-idyllen på Kampen.. (Foto: Bjørn Bratten)

MUREN: Barcode-rekken, slående bildemessig, velegnet til opptak til en musikkvideo, i skarp funkis-kontrast til 70-talls-idyllen på Kampen.. (Foto: Bjørn Bratten)

To østkantfluer

Mens vi venter på Latinerkvarteret kan Østkantliv glede sine lesere med ovenstående musikk-video med country-artisten Jack og låta When I was Young, som har slått to østkantfluer i en smekk, med både barcode og Kampen-miljø i ett. Som bymiljø kunne jo en mellomting vært interessant, skjønt det er vel ikke tvil om hva folk på våre kanter ville valgt om man skulle kunne velge bomiljø.

På en musikkvideo som handler om hvordan Jack, Andreassen til etternavn, hadde det som ung fungerer jo i grunnen kontrastene mellom barcoden og østkantens høyere sfærer på Kampen fortreffelig, spør du oss.

Men ikke en gang Kampen er jo Latinerkvarteret..

Dette innlegget er allerede blitt lest.57982.ganger

Legg inn en kommentar