Kampendagene: «Mad men» fra Historielaget vant Kampen-quizen for tredje gang. Gratulerer!

KAMPENDAGENE: Tredagersfesten åpnet – selvfølgelig, i år som i fjor – med Kampen Janitsjars marsj gjennom Kampen-gatene fredag klokka 17... (Foto: Bjørn Bratten)

KAMPENDAGENE: Tredagersfesten åpnet – selvfølgelig, i år som i fjor – med Kampen Janitsjars marsj gjennom Kampen-gatene fredag klokka 17… (Foto: Bjørn Bratten)

Kampen Janitsjar spilte i gatene på Kampen da Kampendagene åpnet fredag, og Fay Wildhagen, Luke Elliot, Mannskoret og Don Daddies var hovedattraksjonene på scenen som var reist for anledningen..

Østkantliv har tidligere skrevet at det, i motsetning til tidligere år, ikke var noen konserter lørdag kveld under årets Kampendager, bare den vanlige quizen på Kampen Bistro. Men der har vi vært feilinformert.

Børge Øgård skriver i kommentarfeltet vårt 2.juni at det var konsert lørdag til inntekt for Kampen Økologiske Barnebondegård på LilleKampen. Der stilte flere kampenbaserte musikere, skriver Øgård. Takk for oppdateringen, bedre seint enn aldri?

Men både fredag og lørdag var det altså Barne- og ungdomsteater i Bydelshuset.

VINNERLAGET:

VINNERLAGET: Fra venstre Ragnhild Hoel, Annette Groth, Arne Kristiansen, Erlend Kinn, Vidar Johansen og Lasse Solberg..

Kampenquizen ble vunnet av «Mad Men» med fire deltakere fra Kampen historielag: Ragnhild Hoel, Annette Groth, Arne Kristiansen, Erlend Kinn, Vidar Johansen og Lasse Solberg. De vant pokalen for tredje gang og har den dermed til odel og eie. Gratulerer!

Søndag arrangerte Kampen Historielag Markedsdag/ bruktmarked og som vanlig Åpen Bakgård. Beboere på omkring 30 adresser åpnet sine porter for besøkende søndag mellom 14-16. 

Nittedalsgata ble stengt som vanlig og det meste skjedde i og rundt Kampen Bydelshus i Bøgata.

Dette innlegget er allerede blitt lest.1176.ganger

1 comment for “Kampendagene: «Mad men» fra Historielaget vant Kampen-quizen for tredje gang. Gratulerer!

  1. Børge Øgård
    2 juni 2016 at 16:52

    Det er helt feil at det ikke var konsert på lørdag. Det var konsert til inntekt for Kampen Økologiske Barnebondegård på LilleKampen. Der stilte flere kampenbaserte musikere.

Legg inn en kommentar