Caféteatret: In Search of My Father

CAFETEATRET:

CAFETEATRET: Marisol, som spilles av Sharnpal Jeetley, har gitt opp sin godt betalte jobb for å reise til Jamaica for å finne en mann hun kan få et barn med. Forestillingen «In Search of my father» vises på Caféteatret i går og i dag, tirsdag..

Marisol har gitt opp sin godt betalte jobb for å dra til Jamaica hvor hun prøver å finne en karibisk mann hun kan få et barn med. På sin reise møter hun Sambhota, tidligere eier av en ‘dancehall’,  som har solgt alt og nå venter på ‘dronningen’ sin, og Eugene Williams MP, en velstående jamaicansk forretningsmann og politiker.

Forestillingen In Search of My Father, som vises på Caféteatret i Hollendergata på Grønland i går og i dag, tirsdag, søker til fortiden for å kaste lys over det majestetiske ved den svarte kvinnen gjennom teater, fortryllendedans, og stemningsfull musikk, heter det i forhåndsomtalen fra Nordic Black Theatre, som driver Caféteatret..

Forfatteren Don Kinch, best kjent for sine skuespill som The Balm Yard og Not Quite Gospelhar ført sammen et internasjonalt team til sin nye produksjon. Den legendariske jamaicanske koreografen L’Antoinette Stines har satt jamaicanske ‘Kumina’-dans til energisk musikk komponert av Soweto Kinch. Stykket er regissert av Cliff Moustache fra Nordic Black Theatre og Marisol spilles av Sharnpal Jeetley.

_bb/

Dette innlegget er allerede blitt lest.3035.ganger

Legg inn en kommentar