Nationaltheatret: Konsert/teater med deLillos..

NATIONALTHEATRET: Regissør Ole Anders Tandberg har tatt deLillos bittersøte verdensbilde på alvor — med Lars Lillo Stenberg i sentrum. Premiere lørdag.. (Foto: L—P Lorentz)

Bittersøtt på Hovedscenen:

 deLillos: livet er en liten dings..

Regissør Ole Anders Tandberg har tatt deLillos’ bittersøte verdensbilde på alvor og satt sammen tekster og musikk til en forestilling om livet, om håp og drømmer, om kjærligheten og om det absurde ved vår tilværelse. Kjente og kjære sangtekster får et nytt perspektiv i møtet med teatrets egenart, og forestillingen som springer fram fra dette møtet er en særegen hybrid av konsert og teater.
Vi følger sju av Nationaltheatrets fremste skuespillere på en reise gjennom livet og årstidene, tett fulgt og ledet av gutta i bandet.
Urpremiere 16.mars på Hovedscenen.
Skuespillere: Gisken Armand, Andrine Sæther, Ole Johan Skjelbred, Thorbjørn Harr, Eindride Eidsvold, Marika Enstad, Tom A. Haug.
Musikere: Lars Lillo-Stenberg, Lars Fredrik Beckstrøm, Lars Lundevall, Øystein Paasche.

Opera-dramatikk i hardbarket lydbilde, skriver Aftenposten


Oppdatert mandag 18.mars 2013 klikka 0815: Stram inn, ton ned, og fjern pausen! Da blir dette en ikonisk teaterkonsert, skriver Aftenpostens Mona Levin etter premieren lørdag på DeLillos-forestillingen på Nationaltheatret.. Hun mener særlig første akt skjemmes av at alt skal med, og av mangel på nyanser. Finalen er som en Beethoven-symfoni, den slutter og slutter. Og slutter, skriver anmelderen, som fremhever ensemblet som sterkt. Særlig utmerker Thorbjørn Harr seg, som Lars Lillo-Stenbergs alter ego, i kraft av sin intense scenetilstedeværelse og en stemme like mangfoldig som tekstene, skriver Mona Levin.

_bb/

Dette innlegget er allerede blitt lest.1317.ganger

Legg inn en kommentar