Teater Liksom, Det åpne teater: Så ny dramatikk som råd er!TEATER LIKSOM: Mats Eldøen, Nils Petter Mørland, Simen Hovd, Marte Solbakken, Marte Mørland, Veslemøy Mørkrid, Eirik Skarsbø.. (Foto: Det Åpne Teater)

 

Sex, angst og relasjoner i koselige former på Det Åpne Teater lørdag. To av Norges mest erfarne improvisatører, Mats Eldøen og Nils Petter Mørland, setter hverandre (og noen av sine venner) stevne for å gi Det Åpne Teatrets publikum så ny dramatikk som råd er denne høsten.

Lørdag 21. november og 5.desember blir det sex, angst og relasjoner i koselige og omgjengelige former slik bare et publikum kan ønske det i regi av Teater Liksom i det pussige teaterbygget i Tøyenbekken.

Impro!

Etter en super kveld med gutta i vår, gleder vi oss til mer lettvint komedie for de lavere samfunnsklasser fem lørdager denne høsten, skriver teatret i sitt nyhetsbrev foran denne helga. Og høstens improforestillinger byr på konkurranse og samarbeid hånd i hånd.

Nils Petter og Mats skal nok en gang konkurrere mann mot mann for å stadfeste hvem som klarer å vinne publikums kjærlighet. Gjennom en bråte med historier og innfall forsøker de å toppe hverandres ferdigheter og nå målet om å tilfredstille publikums ønsker og behov.

Rundgang

Også de lengre historiene skal få plass denne høsten når Mats og Mørland drasser med seg flere av Teater Liksoms medlemmer og byr på Mer eller Mindre!. Improvisatørene går på rundgang for å instruere fortellinger som har som mål å vare hele kvelden igjennom.

Hvem klarer å lage det største og lengste verket? Det er opp til publikum – som etter hver scene i historien får rope mer eller mindre.

Som Mats og Mørland sier selv.: «Det blir nesten som ordentlig teater – bare litt morsommere!»
..bb

Dette innlegget er allerede blitt lest.4076.ganger

Legg inn en kommentar