Anmelderne elsker Tufte-«Nytt på nytt»: Femmere over hele fjøla..

NYTT NYTT PÅ NYTT:

NYTT NYTT PÅ NYTT: Anmelderne elsker nye Nytt på nytt. Her debutanten Bård Tufte Johansen med Pernille Sørensen og undervisningsminister Torbjørn Røe Isaksen.. (Foto: NRK)

– Jøss. Nytt på nytt ble nettopp et par hakk morsommere, skriver VGs Morten Ståle Nilsen og kaster en femmer etter fredagens Bård Tufte Johansen-debut i Jon Almaas programlederstol. – Tufte Johansen er en radikalt annerledes type enn den utpreget «laidbacke» Jon Almaas. Med ham får hele Nytt på nytt en ny og mye mer aggressiv energi. Det er nok ikke dumt, skriver VG.

Er det mulig å erstatte Jon Almaas som programleder i Nytt på nytt?, spør Aftenpostens Joachim Lund under tittelen «Mer gull i gullrekka» og svarer:
– Absolutt. Det ville vært en dårlig idé å erstatte Jon Almaas med en Jon Almaas-kopi. Bård Tufte Johansen gjør denne rollen til sin egen. Og han gjør det på en imponerende måte.
– En av hans kvaliteter som komiker – og programleder – er evnen til å lytte, analysere, følge opp og svare.
– Det er naturlig, kjapt, smart – og veldig morsomt. Og enda morsommere enn før, skriver Aftenpostens anmelder, også med en femmer.

– Som Rosenborg på nittitallet viser nye Nytt på nytt at man kan forandre et vinnende lag, skriver Dagbladets Jon Inge Faldalen, også med en femmer, og mener Bård Tufte Johansen er en perfekt ny leder for supersuksessen:
– Tufte Johansen er en god komisk medspiller, som gjør andre morsomme. Han holder maska, lytter og kommenterer med skarp spontanhumor i god timing. Det passer utmerket i Nytt på nytts rammeverk med improvisasjon basert på grundige forberedelser, mener Dagbladet.

Dette innlegget er allerede blitt lest.557.ganger

Tags:

Legg inn en kommentar