Vandreteater på Vålerenga

VIF-JUBEL: Hele ensemblet fra Akerselva teaterlag på plass foran den store premieren tirsdag til uka..

VIF-JUBEL: Hele ensemblet fra Akerselva kultur- og teaterlag på plass foran den store premieren tirsdag til uka.. Foto: Jarle Teigøy)

Lurer du på hvordan VIF-trener Kjetil Rekdal taklet sin klaustrofobi da han ble innestengt i en heis? Er du nysgjerrig på oppveksten til Espen «Shampoo» Knutsen og livet rundt barbersjappe til «Såpa», faren hans?

Spørsmålene kommer fra Akerselva Kultur- og teaterlag som spiller utendørs forestilling/vandreteater på oppfordring fra Vålerenga historielag i anledning VIFs 100-års jubileum, med premiere tirsdag 11.juni. Her blir det servert historier fra den fargerike, dramatiske og historiske klubben på Vålerenga.

Det handler ikke bare om fotball, ishockey og håndball, men om en hel bydel – om personligheter, strev og dugnadsånd, frustrasjoner og gjeld, fantasi og ståpåhumør. Forestillingen består av 14 tablåer som spilles i området Ingeborggata, Vålerenggata, Etterstadgata. Publikum blir guidet av fortellerne fra gatestubber til bakgårder, gressbakker og gatehjørner. Frammøte i krysset Ingeborgs gata/Danmarks gate. Billetter løses på stedet. Kle deg etter været, unngå paraplyer, det spilles uansett vær!, heter det i forhåndsmeldingen fra teaterlaget.

 

Dette innlegget er allerede blitt lest.11682.ganger

Legg inn en kommentar