Vrangviksposten nr. 7, Årgang 1

Eksempel på brudepar (Foto: Ditt bryllup)


Kjendisbryllup på Gevirstranda


V
årt kunstneriske alibi (det er ikke vår påstand!), diktersken Clamydia N. Hoff har en bror (som vi av gode grunne lar være anonym, enda alle her i Vrangvik vet hvem vi snakker om) som på mange måter har forsøkt å oppnå samme poppularitet som sin søster Clamydia. Da han giftet seg heteroseksuelt her forleden, hadde han invitert flere av sine aller beste, og ikke minst privat ervervede, venner til Gevirstranda her i Vrangvik. Siden det var annengangs vielse for dem begge, var det helt naturlig at sermonien foregikk på Vrangviks mest poppulær strand.

Brudgommen hadde allerede på forhånd sagt fra til redaksjonssekretær Streufert at dette var et svært privat arrangement, og at han hadde invitert flere svært kjente personer til en mottagelse med s.k. Schprudelwasser (mousserende vin, red. sekr. anm.) og kannapeer. Derfor hadde Streufert tilbudt seg å bedekke begivenheten sjournalistisk. Det var Clamydias bror svært glad for, men han hadde ikke gitt nøyaktig opplysning om når vielsen til den kjente amtørskuespillerinnen Mette Merskum skulle finne sted. Derfor kom Streufert beklageligvis noe for sent til stede med kamera og stativ til å avfottografere brudeparret i det bokstavelig talt avgjørende øyeblikket.

Vrangviksposten beklager overfor både brudeparret, våre abbonenter og de som kjøper avisen i løssalg at vi dessverre ikke har fyldestgjørende reportasje fra bryllupet på Gevirstranda. Det at noen av våre mest prominente abbonenter har sagt at de vil klage vår s.k. unnfallenhet inn for Pressens Faglige Utvalg tar vi med s.k. stoisk ro. Det var dessuten varslet regnbyger da vielsen ble eksekvert.

Vrangviksposten er et organ for Vrangvik og omegn
Redaktør: Hermod Strudel
Redaksjonssekretær: Carstein Streufert

Finn mer i denne serie i lenkekjeden til høyre

Dette innlegget er allerede blitt lest.3816.ganger

Legg inn en kommentar