14 husløse etter rekkehusbrann på Mortensrud

14 personer ble evakuert, men ingen er skadd, etter at en hel rekkehus-rekke med fem boliger ble sterkt skadd i en brann i Kantarellen terrasse på Mortensrud mandag morgen. Ingen av boligene er beboelige etter brannen, skriver Aftenposten, med politiet og NTB som kilde.

Mandag morgen fikk politiet melding om at det brant på et kjøkken i ett rekkehus på Mortensrud.
– Det var beskjeden vi fikk klokken 04.14, men brannen har spredt seg og er nå betydelig større.
– Hele rekkehuslengden er evakuert, men så langt har vi ikke fått meldinger om at noen skal være skadd, opplyste operasjonsleder Rune Ullsand i Oslo politidistrikt til NTB i femtida.

Litt seinere opplyste politiet på Twitter at 14 personer er evakuert, og at de tas hånd om av ambulansepersonell på stedet. Brannvesenet opplyste samtidig at brannen hadde spredt seg til loftet. Taket var overtent og kunne ikke reddes. Det var mye røyk i området, og beboere i nærheten ble bedt om å holde vinduene igjen.

Først i åtte-tiden mandag morgen meldte brannvesenet at de hadde kontroll over brannen. Ifølge politiet uttalelser til NTB er det sju eller åtte boliger i rekka, men et dronebilde som er trykket i Aftenposten viser at det handler om fem boliger, som nå er ubeboelige.

Dette innlegget er allerede blitt lest.3198.ganger

Legg inn en kommentar