Fire pistolran på Torshov de siste dagene

Politiet tror det kan være snakk om de samme gjerningspersonene..

En mann ble truet med pistol og fraranet en rumpetaske med kontanter i Nordkappgata på Torshov natt til tirsdag, etter at det har vært tre lignende ran med pistol i det samme området sist helg. Politiet tror det kan være snakk om de samme gjerningspersonene.

To personer løp fra stedet, sier mannen som ble ranet tirsdag. Flere væpnede politipatruljer ble sendt til stedet, men gjerningspersonene er ikke tatt.
Politiet opplyser at de to mistenkte gjerningsmennene trolig er i 20-årene. Begge skal ha hatt på seg svart jakke og lue.

Ifølge operasjonsleder Tor Jøkling fikk de beskjed om det siste ranet rundt klokka 01.20 natt til tirsdag. Politiet beskriver den ene mistenkte som trolig somalisk og den andre som pakistansk eller marokkansk.

Knivran på Tøyen

– Vi hadde tre tilsvarende ran i samme området i helgen. Det er muligens snakk om samme gjerningspersoner, sier Jøkling til NTB. De tidligere ranene skal også ha blitt utført med pistol og med lignende framgangsmåte.
– Vi etterforsker saken videre. Vi har sikret spor på stedet og sjekker overvåkingskameraer i nærheten, sier operasjonslederen.

I tillegg til pistolranene var det natt til tirsdag også et knivran på Tøyen, der en mann ble truet med kniv og fraranet kontanter. Heller ikke her har politiet funnet noen gjerningsperson.

Dette innlegget er allerede blitt lest.2677.ganger

Legg inn en kommentar