Sentrum Scene: 15 skadd da taket raste i hodet på publikum

(Publisert mandag 22.august 2016 kl. 02.41)

15 personer ble skadd, ingen av dem alvorlig, da deler av taket raste ut i hodet på flere hundre studenter på Sentrum Scene søndag, skriver VG. En kvinne (21) måtte sendes til Ullevål sykehus, de 14 andre fikk behandling på legevakta. 

De foreløpige undersøkelsene viser at motoren som løfter det store lysrigget over scenen har dunket inn i murtaket, skriver avisa.
– Det er et område på rundt en kvadratmeter som har rast ned fra taket, ikke mer. Det er hovedsakelig murpuss og betongbiter som falt ned.
– Vi har hatt kriminalteknikere på åstedet. De har gjort noen foreløpige undersøkelser, før miljøseksjonen overtar saken og etterforskningen i morgen, sier vaktleder Øyvind Torgersen ved krimvakta i Oslo.

Det var ved 17.30-tiden at politiet fikk den dramatiske meldingen, samtidig med brannvesenet og AMK-sentralen. Et stort antall ambulanser, politipatruljer og brannbiler rykket ut. Utenfor lå flere blodige studenter, som fikk helsehjelp på bakken. Andre var fulle av blod i ansiktet og nedover t-skjortene.

 

Dette innlegget er allerede blitt lest.2383.ganger

Legg inn en kommentar