Omfattende togstans på grunn av signalfeil

(Publisert torsdag 5.mars 2015 kl. 09.45)

Flere togavganger er innstilt og enkelte tog har måttet snu før de kom fram til Oslo S på grunn av en signalfeil på jernbanelinjen ved Bryn stasjon torsdag morgen. Også Flytoget og trafikken til Gardermoen skal være rammet, skriver Osloby, som har fått inn flere meldinger fra passasjerer som forteller at togene deres står bomstille.

– Våre mannskaper er på vei til stedet for å finne feilen og rette den opp, kunne pressevakt Ragnhild Aagesen i Jernbaneverket fortelle ved 08-tiden. Ved 08.30-tiden forteller Aagesen at feilen er delvis rettet.
– Det er veldig mange tog som ikke er i rute, sier Aagesen. Vi har fortsatt en liten feil ved Brynsbakken. Derfor er ett spor mellom Bryn og Oslo S ikke i bruk, sier Aagesen.
Og selv om feilen i all hovedsak er rettet, kan det ta flere timer før togene kommer i rute.

Det var ved 07.30-tiden torsdag Jernbaneverket fikk melding om feil med signalanlegget i Brynsbakken, eller bakken opp fra Oslo S mot Bryn. Feilen rammet trafikken både inn og ut fra Oslo. Siden Flytoget benytter seg av samme trase, er også trafikken til Gardermoen rammet av feilen, skriver nettstedet.

Dette innlegget er allerede blitt lest.4340.ganger

Legg inn en kommentar