Trym (15) skåret det siste målet i Jordal Amfi

SISTE KAMP: Siste kamp på Jordal Amfi søndag.

SISTE KAMP: Siste kamp på Jordal Amfi søndag. Vålerengas U16-lag tok imot Nidaros og vant 4-1 og fikk æren av å avslutte Jordals lange hockey-historie.. (Foto: Anna Carlsson, VårtOslo)

Enga-gutten Trym Brodal Hagen (15) ble historiens siste målskårer i Jordal Amfi søndag. Nå er det ugjenkallelig slutt for den legendariske hockeyarenaen. Ilkka Kaarna, Matti Heikkilâ, Roy «Sleiper’n» Jansen, Espen «Shampo» Knudsen, Marius Rath og Stig «Myggen» Johansen. Lista over legender er lang når det gjelder store målscorere i Jordal Amfi, skriver den nye Oslo-avisa, vartoslo.no, i dag.

SEIERSINTERVJU:

SEIERSINTERVJU: Det føles utrolig morsomt å ha skåret et historisk mål, sier Trym Brodal Hagen til reporteren fra VårtOslo.. (Foto: Anna Carlsson/VårtOslo)

Siden åpningen til vinter-OL i 1952 har det som har vært verdt å nevne av norske, og mange internasjonale, hockeyprofiler gjestet isflata på Jordal. Søndag var det ugjenkallelig slutt, og det var Vålerengas U16-lag og Nidaros som fikk æren av å avslutte Jordals lange hockeyhistorie.

4-1 til VIF

Mens Storhamar snøt Vålerengas A-lag for historiens siste seniormål på Jordal, gikk det langt bedre under den siste offisielle matchen i arenaen. Vålerengas U16-gutter tok imot Nidaros fra Trondheim og vant til slutt 4-1, og det var altså en ekte Enga-gutt som fikk æren av å skåre det historiske siste målet.

— Det føles utrolig morsomt å ha scoret et historisk mål. Dette vil jeg huske lenge, sier Trym til VårtOslo.

Les også: Nå rives Jordal Amfi..

Dette innlegget er allerede blitt lest.553.ganger

Legg inn en kommentar