Endelig: Voldsløkka blir rustet opp for 80 millioner kroner

TALENDE BILDER: Her skal det nye klubbhuset bygges.. (Foto: Sagene IF)

TALENDE BILDER: Her skal det nye klubbhuset bygges.. (Foto: Sagene IF)

«Det blir en helt annen verden», sier idrettsleder..

– Dette er stort. Det blir en helt annen verden. Helt siden 1966 har vi jobbet for å få et tilholdssted, sier daglig leder i Sagene Idrettsforening, Vibeke Thiblin, til den nye Oslo-avisa, VårtOslo.

Denne uka vedtok bystyret å bevilge 21, 5 millioner kroner til et hardt tiltrengt nytt klubbhus og tribune med plass til 800 tilskuere ved Sagene IFs hjemmebane på Voldsløkka.
Dermed blir det penger til et klubbhus med møtelokaler, garderober, kafe og, ikke minst, lagerplass.

NYE TRIBUNER: De gamle tribunene trenger sårt til en oppgradering.. (Foto: Sagene IF)

ÆRVERDIGE VOLDSLØKKA: De gamle tribunene trenger sårt til en oppgradering.. (Foto: Sagene IF)

Idrettslaget har hatt en eventyrlig medlemsvekst, og Oslo bystyre har tidligere bevilget 60 millioner kroner til opprusting av gamle, ærverdige Voldsløkka.

Utrolig fornøyd

– I fjor var vi bekymret for at vi bare ville få penger til en kunstgressbane og ikke til klubbhuset. Vi er utrolig fornøyd med at vi unngikk det, for da ville det fort blitt en del hærverk her. Det er viktig å være til stede, sier Thiblin.
I dag har klubben 1500 medlemmer og kun ett møterom på deling. Nå er det mange som gleder seg i Sagene bydel.

– Forrige uke hadde vi dugnad. Da kom det frem at mange kunne tenke seg en kafé med kjøkken på klubbhuset. Der kan de selge sunn mat mens barna gjør lekser. Andre ønsker seg et sted å legge igjen utstyret.

Skolene som sokner til det nye anlegget er i første rekke Bjølsen skole. I tillegg er det skolene Sagene, Lilleborg, Nordpolen og Fernanda Nissen.

Idrettslaget er usikre på om byggingen starter i år, men er opptatt av at klubbhus og tribune bygges samtidig, i én byggeprosess. Landhockeybanen skal være klar allerede til sommeren, mens bandybanen, med is oppå landhockeybanen, skal være klar neste vinter.

Dette innlegget er allerede blitt lest.495.ganger

Legg inn en kommentar