50-åring drept på Tøyen natt til lørdag, to kamerater siktet for drapet

Blir framstilt for fengsling mandag

En mann i 50-årene ble drept i en leilighet på Tøyen natt til lørdag. To kamerater av ham er siktet for drapet. Det opplyste leder for voldsavsnittet i Oslo-politiet, Stein Olav Bredli, på en pressekonferanse på politihuset i Oslo lørdag kveld.

Politiet vil foreløpig ikke si noe om drapsvåpen eller dødsårsak. Ifølge politiet er drapsofferet en norsk mann fra Oslo. Politiet ble klokka 0132 natt til lørdag kontaktet av en person som sa at hans kamerat var død i leiligheten på Tøyen.

Uklart motiv

– På grunn av personens tilstand var det vanskelig å få informasjon. Politiet ankom 0133, og fant en livløs person og to berusede menn. Det ble forsøkt livreddende førstehjelp, men avdøde ble erklært død på stedet, sier Bredli.

Ved 1955-tida har politiet identifisert avdøde, og var lørdag kveld i gang med å varsle pårørende. Politiet har pågrepet melder, og den andre mannen i leiligheten, og siktet begge for forsettlig drap.

Begge er menn i 50-årene. Melder, som nå er siktet for drap, eide leiligheten der drapet skal ha skjedd. Bredli sier til Dagbladet at den ene siktede er norsk statsborger – den andre er det ikke.

Begge de siktede vil bli framstilt for megling mandag, opplyser politiet.

Dette innlegget er allerede blitt lest.3111.ganger

Legg inn en kommentar