Østkantliv web-tv: Ny mekkefest på Tøyen Torg

TØYENFILM: Mange benyttet anledningen til å shine opp tohjulingene under fjorårets Pimp your bike-aksjon på Tøyen Torg. Denne helga er det en ny runde med sykkelmekking på torget. Se videoen, som er hentet fra piloten til Tøyenfilmen.. (Video: Terese Bratten, Teerec Produksjon)


Gjentar fjorårets pimp your bike-suksess..

(Publisert 6.august 2013 kl. 03.43, sist oppdatert 16.februar 2015 kl.18.15)

Arrangørene av fjorårets fem uker lange sommerferieprosjekt på Tøyensenteret, TøyenHageKlubb, gjentar suksessen denne helga med en splitter ny Pimp your bike weekend, en av de desidert mest populære aktivitetene i fjorårets hagefest.

TIDLIG UTE: Leslie (12) og Alexander (10) fra Lindeberg var tidlig ute til mekkeparadiset på Tøyen i fjor.. (Foto: Terese Bratten, Øtkantfilm)

TIDLIG UTE: Leslie (12) og Alexander (10) fra Lindeberg var tidlig ute til mekkeparadiset på Tøyen i fjor.. (Foto: Terese Bratten, Øtkantfilm)

Hele helga kan du lære å skru og mekke, lakkere og pimpe sykkelen. Enten den trenger mye eller lite mekking, eller bare litt oppfreshing, ta med din gamle sykkel og la den bli som ny!, skriver fjorårets arrangører i en pressemelding.

HAGEFEST: Matti Lucie Arentz og folkene bak fjorårets TøyenHagefest gjentar pimp your bike-suksessen kommende fest. Skjønt sirkelsag blir kanskje ikke nødvendig å ta i bruk denne gang.. (Foto: Bjørn Bratten)

HAGEFEST: Matti Lucie Arentz og folkene bak fjorårets TøyenHagefest gjentar pimp your bike-suksessen kommende helg. Skjønt sirkelsag blir kanskje ikke nødvendig å ta i bruk denne gang.. (Foto: Bjørn Bratten)

Alt er gratis

— Sykkelkjøkkenet Oslo og vår danske sykkelmester Andreas, som også var med i fjor, lærer bort sine kunster til store og små. I tillegg blir det aktiviteter med sykkelbane og sykkelkurs (vi har sykler til utlån), pluss konkurranser i tall bikes og tandemsykling, pluss overraskelser og mye mer, skriver Matti Lucie Arentz, en av medlemmene i Tøyenkontoret, som sto i spissen for fjorårets arrangement.

Alt er gratis, mat og drikke og åpent for alle i alle aldre! Prosjektet er en del av arbeidet med å skape en positiv lokal stedsutvikling i bydel Gamle Oslo og da spesielt på Tøyen og Tøyensenteret. Årets mini-versjon av arrangementet bygger på de samme ideer og prinsipper om brukermedvirkning og deltakelse i en ny og mer moderne byutvikling, skriver Matti Lucie Arentz.

Arrangører: Tøyenkontoret – Rom for kunst og urbanisme (Tøyen HageKlubb og Åpent Bydelsverksted) i samarbeid med Sykkelkjøkkenet Oslo, Tøyenkampanjen og det nyetablerte intiativet for Tøyen, Løft Tøyen. Sykkelfesten arrangeres lørdag fra klokka 14.00 til 20.00 og søndag fra 12.00 til 18.00. 

Mer info på FB: www.facebook.com/ToyenHageKlubb

Flere Tøyen-saker:
Vei i vellinga?
Skjønnhetskur på Tøyen
Mirakelet på Tøyen
Tøyen Torg i cyberspace
Vaktskifte på Tøyen Torg
Munch: Sommer på Tøyen
Ny giv for spøkelsessenter
Restaurantspalten: Lyst på Tøyen
Nettmøte på Lyst
Da Kampen ble Tøyen
Østkantens svar på Den Røde Plass
Klart for fem ukers fest
Det går så sagflisen spruter
Klart for hagefest
Ibrahim (8), Tøyen-lyriker
Joachim og Ibrahim er snart utlært?
Mads er VJ — ikke DJ
Her er sommerferiefest-programmet
Søstrene Nordby på Tøyen Torg
Restaurantspalten: Wasabi Sushi Bar

Dette innlegget er allerede blitt lest.56610.ganger

Legg inn en kommentar