Ungdoms-biblioteket «Biblo» på Tøyen – åpner til påske

FORELØPIG KAOS: Det nye ungdomsbiblioteket på Tøyen åpner ved påsketider, sånn ser det ut nå på bildene biblioteket har lagt ut på sine hjemmesider..

FORELØPIG KAOS: Det nye ungdomsbiblioteket på Tøyen åpner ved påsketider. Sånn ser det ut nå på bildene biblioteket har lagt ut på sine hjemmesider.. (Foto: Deichmanske bibliotekTøyen)

Heia for Tøyen!, skriver Østkantliv..

– På utallige oppfordringer legger vi ut noen ekstra glimt fra byggeprosessen også for det andre nye Tøyen-biblioteket som kun blir for de unge – «Biblo», skriver Deichmanske bibliotek avdeling Tøyen på sin Facebook-side denne uka og legger ved bilder fra byggevirksomheten.
– Vi teller 50 dager til åpning – og det er intenst arbeid mot klokka fra et kreativt og utholdende supercrew!, heter det i meldingen.

For den som ikke er helt oppdatert på Tøyen-forhold kommer det nye ungdomsbiblioteket i det såkalte bomberommet i undergangen ved Coop-butikken, – det samme lokalet som for et par år siden var aktuelt som kulturscenen The Töyen.

Les også: Gratulerer Tøyen, protestene nyttet..

Initiativtakerne til kulturscenen ble ikke enige med eierne og kom året etter tilbake med Postkontoret i det nedlagte postkontoret, og nå i februar med cocktailbaren Human Mote i den andre enden av torget.

Og mens biblioteket på Tøyen bare for et par år siden var truet med nedleggelse, er det i disse dager under utbygging, og blir altså supplert med et helt nytt ungdomsbibliotek i løpet av våren. Heia Tøyen!

Dette innlegget er allerede blitt lest.1299.ganger

Legg inn en kommentar